Franchise

Word franchisenemer bij Cash Converters!

Meer weten? Download onze brochure.

Iets voor u?

U bent een talentvolle zakenman, met een neus voor ondernemen en een geboren leider? U houdt van contacten met de mensen? U wilt eigen baas worden? En u beschikt over een startkapitaal van minimaal € 15.000? Word franchisenemer bij Cash Converters en profiteer van onze ervaring in meer dan 550 winkels, verspreid over 29 landen in de hele wereld!

We bieden u onze ervaring en onze expertise om u bij uw nieuwe winkel te begeleiden!

Gegarandeerde producten

Cash Converters koopt gebruikte artikelen van particulieren CASH aan en verkoopt ze met garantie. Een uitgebreid product assortiment in één winkel:

- Juwelen
- Audio & videoapparatuur
- Kleine elektronica
- Sportartikelen
- Gereedschap
- Computers & accessoires
- Games & consoles
- Muziekinstrumenten
- Camcorders en fototoestellen
- Telecom

Gegarandeerde support

Cash Converters steunt haar franchisenemers in alle aspecten: vanaf de selectie van de locatie en de onderhandeling over het huurcontract tot het beheer van de winkel, de personeelsselectie en de financiële voorzieningen. Er wordt u ook hulp, marketingadvies en reclame aangeboden.

Gegarandeerde opleiding

Cash Converters verstrekt u een degelijke opleiding voor alle functies evenals procedure- en werkhandboeken. U krijgt eveneens een winkelopleiding op het gebied van de verkoop, de aankoop, het beheer en het gebruik van de specifieke computerprogramma's.

Gegarandeerd succes

Aan de man/vrouw, met een uitstekende commerciële feeling, de wil om te slagen, de capaciteiten om een team te leiden en voldoende startkapitaal biedt Cash Converters de kans om een eigen bedrijf te leiden in een aantrekkelijke en vernieuwende omgeving. Tevens zijn de financiële perspectieven uitstekend.

Bent u geïnteresseerd? Stuur ons dan een mail via info@cashconverters.nl.