VRAAG & ANTWOORD
  • Wat doet Cash Converters?

We kopen cash en verkopen de gebruikte artikelen met garantie aan particulieren in onze winkels die een stevige reputatie opgebouwd hebben.

  • Geeft Cash Converters garantie?

Wij geven op alle aankopen een garantie van 60 dagen, tenzij anders vermeld. Op DVD's, Blurays, CD's en games zit geen garantie.

Waar is Cash Converters gevestigd?

Momenteel beschikken wij over 2 winkels in de steden Den Haag en Rotterdam. Klik hier voor adres- en contactgegevens.

Kan ik producten online kopen?

We bieden iedere dag nieuwe producten aan in onze webshop. U kunt producten uit ons online aanbod voor korte tijd reserveren of laten opsturen. Vraag bij het betreffende filiaal naar de mogelijkheden.

Wat kan ik bij Cash Converters verkopen/verpanden?

Wij kopen een grote diversiteit aan artikelen. Wij kopen onder andere gouden- en zilveren sieraden, horloges, laptops, tablets, smartphones, TV's, gereedschap, audio- en videoapparatuur, spelcomputers, games, huishoudelijk apparatuur en muziekinstrumenten. Wij kopen helaas geen boeken, kleding, witgoed, meubelen, auto speakers/radio's, inbouwapparatuur, chromebooks, printers of zelfbouw PC's.

TIP: Bel voor de zekerheid vooraf naar het filiaal of uw artikel ingekocht/verpand kan worden.

Wat gebeurt er met gestolen goederen?

Ons personeel is speciaal opgeleid om gestolen voorwerpen op te sporen en bovendien worden al onze verkopen gefilmd en verbinden de klanten/verkopers zich schriftelijk door te bevestigen dat ze eigenaar zijn van het voorwerp; om problemen te vermijden, vragen wij ook altijd een identiteitskaart.

Hoelang duurt de test?

Normaliter duurt de tijd van de aankoop ongeveer 10 minuten, maar voor een hele reeks producten moeten er, om technische redenen, meer uitgebreide tests gedaan worden, zoals voor TV's en alle toestellen die op batterijen werken.

Hoe werkt verpanden?

Bij Cash Converters kunt u ook tijdelijk spullen in opslag zetten. Een unieke snelle en makkelijke service, vooral al u voor een korte tijd geld nodig heeft en u uw spullen niet kwijt wilt. U krijgt onmiddellijk uw geld en we slaan uw producten op gedurende maximaal 2 maanden tegen een rente van 4,5% per maand. Het wordt verpakt, zorgvuldig bewaard, bewaakt en verzekerd. Om te kunnen verpanden moeten de ingeleverde goederen een minimale pandwaarde hebben van €75,-.

Hoe kan ik mijn product laten taxeren?

Om de waarde van uw product te laten bepalen kunt u bij één van onze filialen langskomen met het betreffende artikel. Elke winkel bezit een eigen aankoopruimte met experts die de waarde van uw product kunnen schatten. Dit is geheel vrijblijvend en u kunt zonder afspraak tijdens onze openingstijden langskomen.

Klik hier voor een overzicht van onze filialen.

Wij kunnen helaas niet per telefoon of e-mail taxeren.