ONS CONCEPT

Wij kopen cash

Wij betalen direct cash geld!

Enige voorwaarde is dat de artikelen in goede staat verkeren. Geen reden meer om uw ongebruikte spullen nog langer te laten staan!

Wij kopen onder andere audio & video apparaten, televisies, computers, huishoudelijke apparaten, mobieltjes, gereedschap, muziekinstrumenten, juwelen en nog veel meer.

Wij testen

Alles wat wij aankopen wordt grondig gereinigd en getest zodat wij u producten in perfecte staat kunnen aanbieden. Bovendien krijgt u op onze artikelen een garantie van 60 dagen.

Hierdoor bent u verzekerd van een goede aankoop en kunt u gebruikte artikelen kopen tegen lage prijzen en zonder risico.

Wij verkopen met garantie

Bij Cash Converters koopt u slim en zonder risico. U betaalt een voordelige prijs en u krijgt 60 dagen garantie!

Een ideale manier om geld te besparen zonder op kwaliteit in te leveren. Of het nu gaat om een leuke film, een geavanceerde camcorder, een fiets of een mooie gouden ketting... bij Cash Converters koopt u het voor een scherpe prijs.

Mogelijkheid tot terugkoop

Tijdelijk geld nodig? Wij bieden u de oplossing via onze terugkoop-optie!

U ontvangt (net als bij de gewone verkoop) direct cash geld. U heeft echter de mogelijkheid om uw product weer terug te kopen. We slaan het gekochte materiaal gedurende maximaal 2 maanden op. Het wordt verpakt, zorgvuldig bewaard, bewaakt en verzekerd.

Tijdens deze periode kunt u het terugkopen tegen betaling van de verkoopprijs verhoogd met de opslagkosten. Ideaal als overbrugging!

Om te kunnen verpanden dienen de ingeleverde goederen een minimale pandwaarde te hebben van €75,-.